torstai 18. maaliskuuta 2010

Tsunamivessat ja ruokakarkelot

Maanantai-iltana tuli alakerran vahtimestarilta puhelua, että täällä olis paketti odottamassa. Ei siis menny kun kuus arkipäivää paketin saapua Suomesta tänne dormeille, mukanaan vähän vaatetusta (kesää odotellessa) ja ihka oikeata purkkaa. Vahtimestari tuntuu olevan myös huumorimiehiä: sanoi Heikin näyttävän ihan alkoholistilta, mutta mukavalta alkoholistilta.

Mitään kovin kummoista tässä parin päivän aikana ei oo päässy tapahtuun, kun on pitänyt opiskella (heh, joo). Täytyy kuitenkin tehdä yks maininta dormien vessoista, niihin kun tuppaa iskeen tsunami aina sillon tällön. Tsunami syntyy siis kun joku on tuhlannut reilummanpuoleisesti veskipaperia eikä veski oo vetänyt. Joku hyväntahtoinen ihminen yrittää sitten vetää veskia, jollon kaikki vedet tulee pytystä yli ja lattialle. Sit ei voi muutakun... ruuuuunnnnn!! Tai jäät tsunamin alle. Valitettavasti tästä ei oo näyttää kuvaa.

Noh, oli meillä sentäs tänään korealaisen ruuan kokkailuilta. Ihan mukava nähdä välillä muitakin korealaisia ruokia kun barbequeta tai yliopiston ravintolaruokaa, joka alkaa näin kolmen viikon jälkeen jo vähän tympimään (joka päivä sama menu). Jakaannuttiin siis useampaan ryhmään ja jokainen ryhmä kokkaili erilaista ruokaa. Lopuks tietenkin maisteltiin toisten tekemiä herkkuja ja kisattiin kenen ruuat oli maukkaimmat. Vähän oli kyllä ihmettelemistä korealaisten perunankuorimistaidoissa, ne kun ei todellakaan ollut kovin hyvät. Perunat keitettiin ennen kuorimista, että onhan se varmasti vaikeeta kuoria tulikuumia perunoita syömäpuikoilla. :D Hyvät pöperöt ne kuitenkin sai aikaseks, ei siinä mitään.



Lisää ruokakuvia täällä.

Ajatuksena olis hommata täältä Koreasta (tai miksei vaikka Japanista) uus hyvä kamera. Joten jos tätä blogia lukee joku, joka ymmärtää kameroiden päälle jotakin, niin ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä mitä kannattaa huomioida kameraa ostaessa tai suosituksia kameramerkistä/mallista.

2 kommenttia:

  1. Kiva, kiva!
    Äiti saa kesällä uuden kameran Minnan rippilahjakameran tilalle!

    VastaaPoista
  2. Teidän ei tarvi ikinä ostaa uusia kameroita kun saatte aina mun vanhat rutkut. ;)

    VastaaPoista