sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Puhelinostokset ja bileiden jatkuminen

Perjantaina lähdettiin parin korealaisen opastamina Suwon Stationille ostaan kännyköitä. Ilman korealaisten apua ei kyllä oltais hommasta selvitty, koska täällä puhutaan yleensäkin kaupoissa hyvin vähän englantia. Puhelimien ostaminen oli jokseenkin tuskastuttavaa touhua, koska istuttiin pari tuntia puhelinkaupassa täyttelemässä papereita ja kattomassa kun myyjät säheltää jotakin. Passista ne myös halus ottaa kopiot. Saatiin sitten lopulta hommattua käytetyt luurit ja prepaid-liittymät. Puhelin, laturi ja jonkin verran puheaikaa maksoi yhteensä reilu 20 €, joten ei kovin kalliiks tullut. Puhelinkaupassa aiheutti hieman hämmennystä myös se, että mun luuri on 2G-puhelin, johon ei laitettu ollenkaan SIM-korttia. Heikin valitsema puhelin ei toiminutkaan, joten se sai samaan rahaan vähän hienomman puhelimen. Koreassa melkein kaikilla on puhelin, jossa on telkkari. Sitä ne sitten kattelee metrossa ja bussissa ja kaikkialla. Meidän vanhoissa rutkupuhelimissa semmosta ominaisuutta ei tosin oo.


Perjantaina oli taas jälleen kerran yhdet tervetuliaspippalot. Kaikenlaista leikkiä ja tanssikilpailua oli Friend's Clubin jäsenet järkänneet. Perjantain ja lauantain välisenä yönä piti kello 00:00 alkaa kurssien vaihtomahdollisuus, joten suunnilleen kaikki lähti kesken kaiken bileistä dormeille ja nettiin tekeen kurssivalintoja. Ylläri ylläri, vaihtoaika ei vielä ollutkaan alkanut ja järjestelmään ei pystyny kirjautuun. Lähdettiin sitten takasin baariin. :) Liikku huhua, että kurssien vaihto alkais aamulla kello 6 tai 9, joten parin tunnin yöunien jälkeen heräsin kuudelta tsekkaan, josko vois kursseja vaihtaa. No ei vieläkään. Heräsin sitten uudestaan yhdeksältä. Eikä vieläkään. Lopulta järjestelmään pääsi kirjautuun lauantaina kello 12. Vihdoinkin. Sain vaihdettua typerän Organizational Behaviour -kurssin tilalle Current Issues in Korean Society -kurssin ja napattua vielä aerobic-kurssin. Heikkikin sai otettua vielä haluamansa psykologian kurssin.



Lauantaille oltiin varattu hotellihuone Suwonista. Rauni ja Nalle majoittuu viikonlopun ajan samaisessa hotellissa, joten käytiin yhdessä illastamassa kanaravintolassa.



Lisää kuvia jälleen täällä.

Tässä vielä maistiaisia korealaisesta pop-musiikista. Kyseiset Girls' Generationin biisit soi täällä ihan joka paikassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti