torstai 4. maaliskuuta 2010

Ensimmäiset luennot

Eilen alko mulla ensimmäiset kurssit. Politics in developing countries -kurssi oli ihan mielenkiintosen olonen, vaikkakin muistutti lähinnä lukion maantiedon tuntia. Katteltiin kartasta mitkä maat kuuluu kehittyneisiin ja mitkä kehittymättömiin valtioihin, ja millasilla mittareilla kehitystä tutkaillaan. Ei siis mitään uutta. Toivottavasti jatkossa kurssi tarjoaa jotain uuttakin informaatiota. Organizational behaviour -kurssi vaikuttaa aiheeltaan kans ihan passelilta, mutta luennoitsija oli astetta tiukempi. Kurssilta ei saa olla koko kevään aikana pois kun kolme kertaa jne. Jollain Heikin kurssilla oli vielä päätetty huomauttaa, että luennolle ei saa tulla hihattomassa paidassa (koska sit vois alkaa näytellä lihaksiaan) tai uimapuvussa.Turhaan on siis uimapukukin mukana.

History of world revolutions -kurssi vei voiton kaikista. Luentosalissa oli noin puolet korealaisia ja puolet vaihtareita. Hetken odottelun jälkeen luennoitsija tuli luokkaan, ja totes, että vaihtareille on annettu väärää informaatiota ja kurssi pidetäänkin koreaks. Eipä siinä sitten mitään. Mulla on siis tällä hetkellä vaan kolme kurssia. Viikonloppuna voi mahdollisesti pystyä vielä vaihtaan kursseja, joten täytyy toivoo, että saisin jonkun kurssin tilalle.

Tänään korean kielikurssin alotusluento oli vähintäänkin mielenkiintonen. Mies ei puhunut paria sanaa enempää englantia vaan höpötti ihan hurjana koreaks jotain, ja kaikki vaan nyökkäili "okei, okei". Ihan niinkun joku olis ymmärtänyt jotain. Kovasti luennoitsija heilutteli kädessään kirjoja ja pälätti, että ilmeisesti jotkut kirjat pitäs käydä ostamassa.

Tänään saatiin myös opiskelijakortit; tai siis kaikki muut sai paitsi mä, koska mun valokuva oli kateissa. Se on lähetetty Ajouhun viime keväänä muiden papereiden kanssa, jotka joku täällä on lahjakkaasti hukannut. Onneks mulla oli Suomessa otettuja passikuvia mukana, mutta menee vielä viikko, että ne tekee mulle uuden kortin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti