perjantai 8. tammikuuta 2010

Bangkok

Hengissä on selvitty Frankfurtin kautta Bangkokiin, ja rinkatkin löysi hyvin tiensä perille eivätkä jääneet Helsinki-Vantaan laukkusumaan. Suomesta lähtiessä mietti, että voisihan sitä talveekin jäädä viettämään, mutta Bangkokiin päästessä tuntui kyllä hienolta olla täällä jälleen. Lentokentällä lähdettiin etsimään taksia samasta paikasta kuin ennenkin, mutta julkiset taksit olivatkin siirtyneet kerrosta alemmaksi. Taksikuski ei tälläkään kerralla oikein tuntunut tietävän, missä hotellimme sijaitsee, mutta perille päästiin kuitenkin. Ja nettiin piti tietenkin heti mennä...



Hotellihuone on ihan mukava ja hyvällä sijainnilla. Tänään pitäisi vielä palautella mieleen Bangkokin karttaa ja suunnistaa jonnekin ostoksille ja syömään. Tästä se lähtee.

4 kommenttia:

  1. Tällä tänään 9.1 -21 astetta. Entäs siellä? Laitoin lentoasemalla otetun kuvan linkin tut-postiin. T. J

    VastaaPoista
  2. Kukkuluuruu.. Kuis siellä sujuu? Kauan meinaatte olla siellä ja minne meineette suunnata Bangokista? :) Hauskaa lomailua.. ps. Kuvia mahd. pian tänne, niitä on kiva katsella.. T. Juli

    VastaaPoista
  3. Upeeta, lämmintä, mielenkiintoista, aurinkoista, ihmeellistä, antoisaa, mahtavaa, opettavaista, rentouttavaa, mieleenpainuvaa ja jännittävää matkaa teille Minna & Heikki.
    T: Terhi-täti ja Pertti-setä & Luka ;)

    VastaaPoista
  4. Kyllä täällä melko lämmin on, varmaan +30. Huomenna otetaan suunnaksi Laos, ja siellä vietetään varmaan pari viikkoa. :)

    VastaaPoista