sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Party after party

Viikonloppuna ei oikein kerenny tekeen muuta kun bilettään. Perjantaina lähdin Essin ja mun kämppiksen Meiken kanssa Souliin viettään shoppailupäivää. Palattiin takasin Suwoniin joskus vähän ennen puoltayötä, ja päätettiin mennä yksille lähibaari Rexiin kun kerta kaikki muutkin oli siellä. Noh, eihän se tietty jääny vaan yhteen kaljaan, ja lähdettiin vielä Suwonin asemalle pistään jalkaa koreaks tanssiklubi Taolle.  Long islandejen ja tequilojen jälkeen lopulta maltettiin mennä nukkuun puol seiskan aikaan aamulla. Ysiltä pomppasin... krhm... virkeenä ylös, ja lähdettiin Current Issues in Korean Society -kurssin kanssa Souliin vieraileen kansallismuseossa. Noin 40 minuutin bussimatka Souliin oli ehkä tähän astisista matkoista hirvein: aivan täyteen ahdettu bussi, jossa ei saanu istumapaikkaa, ja koko matkan piti arpoo, että yrjöönkö tähän vai enkö. Kansallismuseo oli aika samanlainen kun mitä varmaan joka ikisessä maassa: jotain kiven- ja ruukunpalasia ja savikippoja, jotka ei krapulassa ja väsyneenä tuntunut niin hirveen viehättäviltä. Nojoo, oli ne oikeesti vähän hienompia kuin jossain muualla, mutta silti.



Yleensä tän kurssin kanssa on kai menty tsekkaan Koreoiden raja-aluetta, mutta me ei menty kun se ei kai nyt oo niin turvallista, tai jotain. Päiväretkeen kuului sitten korealainen Cactus Flower -teatteriesitys jossain kellariteatterissa. Esitys oli todella hauska, vaikkakaan korean kieltä en vielä osaakaan paria sanaa enempää. Korealainen draama on vähän ylitseampuvampaa kuin suomalainen, ja miehet esitettiin jotenkin vähän naisellisemman olosina (tosin kyseessä oli komedia). Sama fiilis tuli myös illalla professorin järjestämissä pippaloissa, missä tietenkin laulettiin karaokee, ja korealaiset pojat laulo pelkästään hitaita rakkauslauluja, ja laulo muuten hyvin. Proffa toi pippaloihin myös miespuolisia kavereitaan, jotka nekin laulo vaan balladeja. Oltiin siis Sinsassa jossain vähän ranskalaistyyppisessä pikkuravintolassa, jossa proffa tarjos meille boolit ja ruuat. Kovasti se myös lupas, että illan paras laulaja, tanssija ja boolinjuoja saa kurssista automaattisesti A+:n. Heh, just joo. Jossain vaiheessa proffa pisti myös boolimaljan kiertoon ja pakotti kaikki juomaan suoraan boolimaljasta. :D Joku korealainen sankaripoika sit tietty kaato valkoselle paidallensa ne boolit... Tällä viikolla on sit tullu juotua kolmena päivänä, oliskohan se tarpeeks? Huomenna kyllä opiskelen. Ehkä.




Tänään käytiin tsekkaamassa ensimmäistä kertaa tässä yliopiston lähellä olevaa ruokatoria, josta saa kaikenlaista hedelmää ja merenelävää. Ainakin näin sunnuntaina siellä oli mukavan rauhallista.




Onpa tässä tullut myös ostettua lentoliput Kiinaan, joten Pekingissä kävästään  toukokuussa kattomassa Kiinan muuria ja muuta nähtävyyttä.

Kuvia lisää täällä.

2 kommenttia:

  1. Kunnon opiskelijaelämää :)! Ihana kukkakuva, siellä taitaa olla jo kevät...? Rämsöössä satoi tänään räntää.
    Tuhkapilvi Islannista on sekoittanut (=pysäyttänyt) lentoliikenteen, toivottavasti se ei tule sinne teille toukokuuksi!
    http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Uusi+tuhkapilvi+uhkaa+pident%C3%A4%C3%A4+Suomen+lentoliikenteen+koomaa/1135256184059

    VastaaPoista
  2. Kevät alkaa oleen täällä jo pitkällä; tänään on ollut noin 20 astetta lämmintä. Islannin tuhkapilvi hieman huolestuttaa, mutta toivotaan parasta. :)

    VastaaPoista