tiistai 23. helmikuuta 2010

Viimeiset päivät Kaakkois-Aasiassa

Viimeiset pari päivää Bangkokissa on mennyt lähinnä shoppaillessa vaatteita Koreaa varten. Halpojen vaatteiden shoppailuun Platinum on ehdottomasti visitiin arvoinen paikka. Farkut irtos 10 €:lla ja perus t-paitoja saa reilu eurolla. Olin kyllä hieman yllättynyt, että täälläkin - pienten ihmisten Aasiassa - kaikki farkut on mulle liian pitkiä. Tescosta ostetulle ompelutarvikesetille tuli siis vihdoinkin käyttöä. Heikille puolestaan löytyi puvun kanssa pidettävät kengät. Aikaisemmin ollaan käyty tutustumassa myös Siam Paragoniin, josta saa kaikenlaista merkkivaatetta, kosmetiikkaa, autoja... Kaikkee löytyy. Paikka on kuitenkin meidän matkabudjetille vähän turhan kallis. Bangkokissa on tietty myös hyviä katumarketteja, joista saa halpoja vaatteita ja muuta krääsää. Niitä marketteja tuli kuitenkin tsekattua jo viime reissulla, joten nyt jätettiin välistä. 

Shoppailun lomassa poikettiin Lumphini-puistossa, joka on hyvä paikka rentoutua kaiken tän asfalttiviidakon keskellä. Puiston kiertävä tie on reilu kaks kilsaa pitkä, ja joka puolella on pieniä tekojärviä, joille olis päässyt seilaan polkuveneellä/ankalla. Näky siellä vedessä polskimassa myös kilppareita, mutta netissä mainittuja liskoja ei kuitenkaan nähty.



Tällä reissulla Bangkokissa yövyttäessä ollaan majailtu Sukhumvitilla aivan On Nut -skytrain-aseman vieressä. Täytyy sanoa, että aivan paras sijainti: skytrainilla pääsee kätevästi hurauttaan melkein minne vaan, viereisestä Tescosta saa hyvää thaikkuruokaa ja kaikkee muuta tarpeellista, ja kirsikkana kakun päällä skytrain-asemalta saa loistavia vohveleita. Mitäpä muuta sitä enää tarttis.

Viime sunnuntaina haettiin säilöstä talvikamppeet, ja tänään illalla olis lähtö Koreaan. Henkisesti ei olla hirveesti valmistauduttu Korean talveen eikä paljon muuhunkaan Koreaan liittyvään. Kunhan nyt pölähdetään paikalle ja katotaan miten käy.

Ja lisää kuvia jälleen täällä.

1 kommentti:

  1. Hieno on Heikin asu kuvassa (kai ne on ne uudet). Ja onnea opiskeluun!

    VastaaPoista